Unified Communications

Unified Communications,

Vrij vertaald als “Verenigde communicatievormen” en afgekort als “UC”, is gedefinieerd als het proces waarbij verschillende communicatiemiddelen, communicatieapparatuur en media met elkaar zijn geïntegreerd, zodat gebruikers met iedereen in contact kunnen komen, waar ze ook zijn, en realtime. Om dit mogelijk te maken wordt op een slimme manier gebruik gemaakt van nieuwe technologieën. UC draagt bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het verstevigen van menselijke communicatie door processen te vereenvoudigen en integratie van videoconferencing, instant messenging, presence, VoIP, chat en het delen van bestanden en kennis.

 

Dit is Managed UC

Managed UC van Voiceworks is Unified Communications in optima forma en biedt op een intelligente manier de mogelijkheid om voice, chat, webconferencing, filesharing en andere vormen van communicatie met elkaar te integreren. Daarnaast maakt Managed UC het mogelijk om uw traditionele hardware, zoals uw deskphone of mobiel, te integreren met Managed UC vanuit de webbrowser. Managed UC werkt volledig vanuit uw browser, zonder dat installatie van software noodzakelijk is.

De basisversie van Managed UC is standaard onderdeel van Managed Voice en werkt direct met uw persoonlijke Managed Voice account en binnen uw Managed Voice omgeving. U kunt vanuit de browser met uw collega’s of relaties communiceren op verschillende manieren, kennis uitwisselen en altijd op de meest efficiënte manier in contact komen.

 

Managed UC Standard

De standaard functies van Managed UC worden onder de naam Managed UC Standard, als geïntegreerd onderdeel van Voiceworks Managed Voice, geleverd. Managed UC Standard bevat alle basisfuncties van Managed UC om 1-op-1 te communiceren, waaronder Messenger, Presence, Phonebook, Directory, Audio- en Video gesprekken en integratie met de deskphone en mobiel.

 

Managed UC Advanced

Om gebruik te kunnen maken van alle functies binnen Managed UC, inclusief de geavanceerde groepsfuncties en Netdrive, is Managed UC Advanced nodig. De groepsfuncties van Managed UC Advanced omvatten onder andere Ad-hoc Conferencing, Scheduled Conferencing, Teleconferencing, Topics en de Wall functie. Managed UC Advanced kan voor een vast bedrag per maand per gebruiker worden afgenomen.