Cloud Diensten

E-mail

Via de Cloud services van Voiceconnections kunt u gebruik maken van Hosted Exchange en Qmail e-mailboxen. Kies voor Qmail of Hosted Exchange Basic voor basisfaciliteiten en voor Hosted Exchange Enterprise voor publieke folders, synchronisatie en het delen van agenda’s en contactpersonen.

Online Desktop

Met  Online Desktop heeft u een online werkplek oplossing voor u of uw collegas. Hiermee is het mogelijk overal bij uw data en applicaties te kunnen en efficiënter te werken. Online Desktop werkt hetzelfde als een Windows PC, echter de data staat veilig in het datacenter.

Webhosting

Host uw website op ons dedicated webhosting platform voor veeleisende websites of webapplicaties of kies voor ons shared platform voor een voordelige oplossing.

Virtuele Servers

Migreer uw infrastructuur naar de Cloud. Virtualiseer servers, en verhoog daarbij de beschikbaarheid en efficientie van uw ICT systemen.

Online Backup

Met Online Backup kunnen wij uw bestanden vesleuteld opslaan in de cloud. Stel een schema in en maak backups van PC’s of servers welke dan automatisch worden uitgevoerd. Zo beschermt u uw gegevens tegen diefstal, computercrashes en hackers.

Business Productivity & Collaboration

Voiceconnections levert voor productiviteit en samenwerking in de cloud zoal Microsoft SharePoint 2010, Dynamics CRM en Exchange oplossingen.