IP Telefonie

Veel ondernemers denken pas aan het besparen op hun telecommunicatiekosten, als zij moeten investeren in een nieuwe telefooncentrale. Echter ook als uw huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven, kunt u uw telecommunicatiekosten al verlagen. Met onze Trunk oplossing van Voiceconnections.

VoiceConnections koppelt uw telefooncentrale aan ons communicatieplatform met behoud van alle functies waaraan u gewend bent, er verandert voor u verder niets. Of toch wel. Uw telefoonrekening valt geheid lager uit.

Lagere kosten

Om te beginnen bespaart u op de maandelijkse abonnementskosten van uw netlijnen. De analoge en/of ISDN netlijnen waar u gebruik van maakt, heeft u namelijk niet meer nodig. Uw telefoon- en faxnummers blijven daarentegen gewoon behouden. Daarnaast bespaart u op uw gesprekskosten. Om te beginnen dankzij ons interessante standaard tarief voor het bellen naar vaste nummers in Nederland. Maar ook onze tarieven voor het bellen naar het buitenland of naar mobiele nummers zullen u verbazen. Daar kunt u op rekenen.

Geschikt voor alle telefooncentrales

U heeft nu wellicht een analoge telefooncentrale. Of gebruikt u een ISDN- of IP-telefooncentrale? Geen punt. Onze trunking is geschikt voor alle typen telefooncentrales. Als u een analoge of ISDN-telefooncentrale heeft, plaatsen wij een VoIP-adapter om uw telefooncentrale aan te sluiten op ons communicatieplatform. IP-telefooncentrales melden zich zelfs zonder tussenkomst van hardware aan op ons platform.

Gratis onderling bellen

Ons eigen platform is extra interessant als u meerdere vestigingen heeft. Met behulp van onze oplossing koppelt u al uw vestigingen eenvoudig aan elkaar. Ongeacht het merk van de lokale telefooncentrales. Omdat al uw vestigingen zich vervolgens in één telefonienetwerk bevinden, bellen al uw medewerkers onderling gratis. Dat is nog eens fijn zaken doen.

Nog meer mogelijkheden

VoiceConnections zorgt voor een solide basis om meer functies toe te voegen aan uw telefooncentrale. Zo kunt u perfect combineren met een Corporate Number 088.

Gefaseerd overstappen naar VoIP

Ook als u VoIP gefaseerd in uw bedrijf wilt doorvoeren, is onze oplossing zeer geschikt. Om te beginnen sluit u eerst uw huidige centrale aan op ons VoIP-platform. Als uw telefooncentrale in een later stadium is afgeschreven, stapt u vervolgens over naar onze dienst Hosted connections. Daarmee kunt u altijd gebruikmaken van de nieuwste functies. Tegen een vast tarief per gebruiker. Ook als u een nieuwe vestiging opent is Hosted connections ideaal. Voor uw nieuwe vestiging hoeft u namelijk niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale. Achter de schermen koppelen wij vervolgens uw nieuwe vestiging aan. Hiermee heeft u het beste van twee werelden.