Internet verbindingen

Internet

VoiceConnections zorgt te allen tijde voor een optimale internetverbinding. Daarvoor werken wij samen met diverse leveranciers. U kiest zelf de netwerkaanbieder en wij zorgen vervolgens voor de gewenste infrastructuur en diensten. 

Veel internetverbindingen worden gemaakt met DSL-technologie. Maar ook glasvezel of kabel behoren op steeds meer plekken tot de mogelijkheden. Het voordeel van koper (of DSL) is dat het vrijwel overal aanwezig is. In sommige gevallen is glasvezel een geschiktere optie. Wij kijken graag mee wat in uw geval de beste oplossing is. 

ADSL

ADSL is een technologie die het mogelijk maakt om uw bestaande telefoonlijnen te gebruiken voor internet,data en telefonie. Wij leveren ADSL met bandbreedtes tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream. De maximaal haalbare snelheid is vooral afhankelijk van de afstand van uw locatie tot aan de wijkcentrale.

SDSL

SDSL is een breedbandverbinding waarbij down- en upstream gelijk zijn. Dit maakt SDSL zeer geschikt voor VoIP-telefonie en serverapplicaties. Wij leveren SDSL met bandbreedtes tot 2,3 Mbps down- en upstream. Ook hier hangt de maximaal haalbare snelheid ondermeer af van de afstand van uw locatie tot aan de wijkcentrale.

Gebundeld SDSL

Is uw bedrijf gevestigd op een locatie waar nog geen glasvezel beschikbaar is, dan kunnen wij door middel van een gebundelde SDSL-verbinding de mogelijkheden van glasvezel aardig benaderen. Met gebundeld SDSL bent u verzekerd van een breedbandverbinding met een capaciteit tot 20 Mbps met standaard 99,9% up-time garantie. Uiteraard met vaste IP-adressen.

Ziggo

Als gecertificeerd partner van Ziggo kunnen wij u een breed scala van oplossingen bieden over zowal de vertouwde COAX als Glasvezel verbindingen, de mogelijkheden bespreken wij graag met u!

Glasvezel

Glasvezel is de huidige ultieme  oplossing als het gaat om transport van informatie. Glasvezelverbindingen zijn in staat om informatie te transporteren met de snelheid van het licht. Dit heeft voordelen voor diverse services die hierover getransporteerd kunnen worden namelijk:

Meer toepassingen tegelijkertijd

Wat glasvezel extra interessant maakt is dat de revolutionaire snelheid niet alleen geldt voor het verzenden van informatie, maar ook voor het ophalen. Zowel upstream als downstream is een snelheid mogelijk tot 10 Gbps. Dat is duizelingwekkend. Deze eigenschap maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Wat dacht u van het combineren van Internet, telefonie, elektronisch betalen, online back-up, remote applicatiebeheer en het koppelen van verschillende vestigingen? Glasvezel is dus ideaal voor het combineren van zware toepassingen. Van bedrijfs- en terreinbeveiliging tot het houden van een videoconferentie tussen verschillende vestigingen van uw organisatie.

Geen wachtrijen

Omdat glasvezelverbindingen een ongekend grote capaciteit kennen, hoeft u niet bang te zijn voor het ontstaan van wachtrijen. Zelfs bij een maximaal gebruik van het netwerk ontstaat er geen vertraging en blijft de superieure kwaliteit behouden. Voiceworks garandeert standaard 99,7% uptime. Dat is nog eens fijn zaken doen.

Maximale veiligheid

Dankzij de ingenieuze architectuur van de glasvezelnetwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk (WAN Connect) te plaatsen. Dit biedt u de zekerheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen uw organisatie niet via internet wordt uitgewisseld. Ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of als medewerkers vanuit huis werken.

Landelijk netwerk

Omdat er de laatste jaren duizenden kilometers glasvezelkabel zijn aangelegd in Nederland, ontwikkelt het gebruik van glasvezel zich explosief. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfslocatie? wij kijken graag voor u wat de mogelijkheden zijn.