Over ons

VoiceConnections begon op 1 januari 2005 met als expertise ruim 10 jaar ervaring in de Telefonie en beveiligingstechnieken.

In 2010 hebben we dit verder uitgebreid met IT services om een totaalpakket bij klanten te kunnen realiseren. Dit door gebruik te maken van de modernste technieken. Op deze manier is VoiceConnections B.V. een volledig ICT bedrijf geworden met de focus op het MKB. VoiceConnections realiseert op maat gerichte efficiënte oplossingen voor al haar klanten. Hierbij maken wij gebruik van de voor u meest efficiënte kwaliteitsproducten, om uw continuïteit en veiligheid te waarborgen.

Wat we doen

We houden ons bezig met telefonie, IT-beheer, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, toegangscontrole, datacommunicatie, hard- & software en netwerkinfrastructuur, zowel bedraad als draadloos. Daarnaast zijn we als geen ander thuis in de wereld van clouddiensten.

HearSolutions

Onze afdeling HearSolutions helpt particulieren en bedrijven om auditief beperkte mensen te ondersteunen (op hun werkplek of thuis) zodat ze beter kunnen deelnemen aan de maatschappij. Bij HearSolutions werken horende én slechthorende collega’s, dus we weten precies waarover u het heeft.

 

Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn.

Voiceconnections.nl