Inbraak detectie

VoiceConnections heeft betrouwbare beveiligingsinstallaties van het merk GE Security Nederland en Galaxy. De ATS-lijn van GE Security Nederland is bijzonder eenvoudig in gebruik. U kunt het systeem ook perfect inzetten voor toegangscontroles.

Wij informeren u graag over een geschikte oplossing voor uw omgeving.

Galaxy®

Galaxy® Flex3-centrale biedt een volledig geïntegreerde beveiligingsoplossing voor inbraakdetectie en toegangsbeheer en voorziet kleine beveiligingssystemen van vernieuwd gebruiksgemak en flexibiliteit. De drie uitvoeringen van de Galaxy Flex zijn gebaseerd op een modulair ontwerp dat een volledige aanpassing mogelijk maakt aan specifieke behoeften van de klant. De Galaxy Flex centrales, gebaseerd op de beproefde en vertrouwde Galaxy®- technologie, zijn schaalbaar en compatibel met Galaxy Dimension-centrales.

De Galaxy® Flex centrales zijn standaard voorzien van 12 inbraakdetectiezones. Detectoren kunnen zowel bedraad als draadloos wordt aangesloten. In/uit schakelen geschiedt door middel van een bediendeel dat in 3 varianten leverbaar is, desgewenst is een draadloze zender ook mogelijk. Het systeem is in te delen in meerdere gebieden zodat het ook mogelijk is om een gedeelte van een pand te beveiligen terwijl er elders in het pand nog gewerkt kan worden.

Doormelding naar een alarmcentrale kan standaard via analoge modemverbinding. Optioneel is een GSM/GPRS of een Ethernetmodule.