Beheer

Voor de continuïteit van uw bedrijf is het cruciaal dat de ICT goed geregeld is. Met de beheeroplossingen van VoiceConnections is dat zeker het geval. We beheren uw ICT op afstand of op locatie, precies wat u wenst.

We kunnen u ondersteunen bij het hele proces: van de aanschaf tot en met afschrijving van IT-middelen. 

Beleid

Wij snappen heel goed dat uw IT-beleid moet aansluiten op uw behoefte. Wij staan u daarom graag bij met onze kennis en ontwikkelen voor u een beleid op maat zodat uw organisatie perfect mee kan in deze tijd.

Hardware beheer

Het beheer van de fysieke componenten van computers en computernetwerken noemen we hardwarebeheer. Ook hiervoor bent u bij VoiceConnections aan het juiste adres. We helpen u in het hele proces, dus van de aankoop tot en met de afschrijving. We leggen daarbij alle informatie over uw hardware nauwkeurig vast zodat u precies weet wanneer het tijd is om te investeren in nieuwe.

Desktopbeheer

Bij desktopbeheer ontfermen we ons over de functionaliteiten van alle computers en/of werkplekken binnen een organisatie. Daaronder vallen natuurlijk ook de laptops en aanverwante computerapparatuur. 

Netwerkbeheer

Ook uw computernetwerken en infrastructuur kunnen wij beheren. We zorgen daarbij voor maximale veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Een geruststellende gedachte, nietwaar?

Serverbeheer

De naam zegt het al: bij serverbeheer beheren wij de functionaliteiten van alle servers en randapparatuur. We monitoren proactief en plegen op geplande tijden regulier onderhoud.