Toegangs verlening en controle

Met een elektronisch toegangscontrole systeem vervangt u uw sleutelplan door een pasjes-systeem. Door middel van het aanbieden van een pas of sleutelhanger opent u alle toegangen die u voor onbevoegde gesloten wilt houden. Enkele voordelen van een elektronisch toegangscontrole systeem hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet.

  • Eenmalige investering
  • Makkelijk uit te breiden
  • Geen problemen bij verlies van een pas
  • In/uit registratie, wie is waar binnen geweest
  • Systeem werkt met schema's, wie mag waar in en wanneer
  • Direct een lijst met aanwezigen in uw pand bij calamiteit
  • Bij calamiteiten automatische openen van toegangen

VoiceConnections werkt Atrium van CDVI, Atrium is een modern toegangscontrolesysteem dat u in staat stelt om de toegang tot een gebouw te beheren. U bepaalt met andere woorden wie, waar en wanneer toegang heeft tot (een deel van) het gebouw. Bij dergelijke beveiligingsoplossingen wordt niet meer gewerkt met gewone sloten en sleutels, maar gebruikt de eindklant elektronische toegangswegen: door badges of gebruikerskaarten aan te bieden aan lezers of bedienpanelen wordt toegang verleend tot een bepaalde ruimte.

CDVI

CDVI is een geavanceerd, flexibel en veilig toegangscontrolesysteem en dankzij de gebruiksvriendelijke webbased gebruikersinterface is het systeem eenvoudig te beheren, overal.

Totale controle via de APP of Webbrowser

Als laatste stap maken wij u bekend met het systeem als eindgebruiker/beheerder. Deze kan dan op zijn beurt het toegangcontrolesysteem op elke locatie beheren via de ingebouwde Atrium webserver. De webserver werkt namelijk via Iphone®, Ipad®, Android®, Windows Mobile® en Blackberry® en verder met alle bekende browsers. Het opensturen en vergrendelen van deuren gebeurt dus heel eenvoudig en snel met Atrium. Het mooie van Atrium is dat er geen server of computer hardware benodigd is!!!

Tijdregistratie

Elke pasbeweging/binnenkomst/uitgang wordt opgeslagen op het systeem. Hierdoor is het mogelijk om terug te kijken wie, wanneer, waar en hoelaat is binnengeweest. Wanneer er in/uit registratie wordt toegepast heeft u direct een tijdsregistratie van bijvoorbeeld werktijden van uw medewerkers. Deze gegevens zijn dan direct op te vragen door uw medewerkers van personeelszaken.

Koppelingen en mogelijkheden

Andere mogelijke koppelingen zijn onder andere: slagboomsystemen, IP camerasystemen, beveiligingssystemen en diverse CRM en ERP softwarepakketten.

Atrium A22

BijlageGrootte
PDF icon CDVI Atrium 2016-NL.pdf7.35 MB