Intercom systemen

VoiceConnections levert praktische oplossingen voor bedrijven en instellingen aan de poort of deur. Daarmee regelt u heel eenvoudig wie u toegang geeft tot het pand.

Een voorbeeld:

Iemand belt aan bij de buitendeur. Hij of zij krijgt daardoor contact met de receptionist of met uw mobiele telefoon. Op het display ziet u wie er bij de deur staat. Dit gaat razendsnel en handsfree. Met een simpele druk op de knop opent u vervolgens de deur. Aparte intercoms en drukknoppen behoren dus tot het verleden. 

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om uw toegangscontrole te regelen. Wilt u een advies op maat? Bel of mail dan gerust.

Uitvoeringen

Een moderne deurtelefoon is volledig gebaseerd op IP technology. Deze deurtelefoon wordt voorzien van SIP integratie zodat hij gekoppeld kan worden op een IP telefooncentrale of direct opgenomen kan worden in uw Managed Voice omgeving. Optioneel is de ingebouwde IP camera. Via een Videotelefoon heeft u direct zicht op uw bezoeker of u bekijkt het beeld via een webbrowser op uw computer. Via de webbrowers heeft u dan ook gelijk de mogelijkheid om de toegang te openen. De IP camera is tevens inzetbaar als bewakingscamera, zonder toevoeging van componenten kan deze camera worden aangemeld op een DVR.

BijlageGrootte
PDF icon Brochure Robin Smartview3.6 MB