Cloud Connections

Onze Cloud Connections telefonie oplossing, kan u een groot aantal voordelen opleveren zoals:

Altijd en overal bereikbaar

Ongeacht de werkplek zijn uw medewerkers dankzij Cloud Connections altijd op hetzelfde nummer bereikbaar. Dat is ideaal als u veel werkt met telewerkers of als uw medewerkers vanuit verschillende locaties werken. Bovendien heeft u dankzij een volledig overzicht maximale controle over het belgedrag van uw medewerkers.

Meerdere vestigingen koppelen

Met Cloud Connections kunnen verschillende vestigingen aan elkaar gekoppeld worden. Doordat alle vestigingen vervolgens deel uitmaken van hetzelfde telefonienetwerk, gelden alle onderlinge telefoongesprekken als intern verkeer. Daarnaast hoeven de individuele vestigingen niet afzonderlijk te investeren in telefonie. Deze slimme verruiming van het interne netwerk levert veel afnemers van Cloud Connections op jaarbasis een flinke besparing op.

Altijd de nieuwste faciliteiten

Door te kiezen voor Cloud Connections heeft u de zekerheid dat u altijd gebruik kunt maken van de nieuwste diensten op ICT-gebied. Hierdoor kunt u voorloper op telefoniegebied worden. Onze klanten ervaren dagelijks dat dit bijdraagt aan het onderscheidend vermogen van hun bedrijf. Maximale flexibiliteit met Voiceworks onderscheidt zich mede doordat wij alle denkbare disciplines in eigen huis hebben. Van ontwikkeling tot installatie en training. Voor u heeft dit het voordeel dat wij uw wensen direct kunnen omzetten in een passende oplossing. Omdat de capaciteit van ons netwerk schaalbaar is, kunnen wij snel extra capaciteit bieden, als u die nodig heeft. Aan de ene kant betaalt u dus niet voor iets dat u niet gebruikt. Anderzijds heeft u wel de zekerheid dat u direct kunt uitbreiden als dat nodig is. Meer flexibiliteit kunt u zich niet wensen.

24/7 maximale betrouwbaarheid

Ons telefonieplatform is gesitueerd op maximaal beveiligde locaties. Het VoIP-platform waarvan wij gebruik maken, hebben wij in eigen beheer ontwikkeld en redundant uitgevoerd. Zo is bijvoorbeeld het platform dat wij gebruiken, over maar liefst vier verschillende datacenters gedistribueerd. Onze technische specialisten waken 24 uur per dag, 7 dagen per week over uw telefoniediensten. Zonder dat u of uw klanten hier iets van merken. Het resultaat van onze focus op betrouwbaarheid is dat wij u een maximale beschikbaarheid kunnen bieden. Vergoeding per werkplek Een torenhoge investering is niet meer nodig om te kunnen beschikken over een ultramoderne telecom-infrastructuur. Bij Cloud Connections betaalt u, afhankelijk van uw specifieke keuzes, een vaste maandelijkse vergoeding per werkplek. Als u extra medewerkers wilt aansluiten op het netwerk, weet u dus precies waar u aan toe bent. Door het uitblijven van eenmalige diepteinvesteringen en mogelijke onverwachte kosten levert dit u een overzichtelijk en voorspelbaar kostenplaatje op.

Voordelen van Cloud Connections op een rijtje:

 Ongeacht werkplek overal bereikbaar

Meerdere vestigingen koppelen

Altijd de nieuwste state-of-the-art faciliteiten

Maximale flexibiliteit

24/7 maximale betrouwbaarheid

Geen torenhoge investeringen, maar een vaste vergoeding per werkplek