Cloud Business

Microsoft Hosted Exchange Enterprise

Hosted Exchange Enterprise is een betrouwbare, schaalbare oplossing en biedt een groot aantal verschillende functionaliteiten om de onderlinge samenwerking en communicatie te optimaliseren zoals, e-mail, instant messaging, video vergaderen, groepsplanning, starten van discussiegroepen en toegang tot teammappen.

Microsoft SharePoint Services

Met Microsoft SharePoint kunt u één geïntegreerde omgeving creëren waar gebruikers op efficiënte wijze kunnen samenwerken, kennis kunnen delen, en informatie kunnen vinden. SharePoint maakt gebruik van de kracht van de zoektechnologieën om een intranetsite te maken waarmee u eenvoudig toegang heeft tot belangrijke informatie binnen een bredere verzameling bedrijfsgegevens. SharePoint is een veelzijdige applicatie die met de Microsoft Office Suite integreert. De Microsoft Office –achtige gebruikersinterface stelt gebruikers in staat om met de beschikbare tools en functies webbased functionaliteiten te ontwikkelen, zonder dat zij daarvoor kennis hoeven te hebben van de onderliggende technologie.

SharePoint is een IIS-gebaseerde webapplicatie, waarmee intranet portals en oplossingen voor document- en bestandsbeheer, samenwerking, sociale netwerken, extranetten, websites en business intelligence oplossingen eenvoudig kunnen worden ontwikkeld. Daarnaast biedt het uitgebreide mogelijkheden voor systeemintegratie, procesintegratie en workflow-automatisering met op standaarden gebaseerde API’s.

Microsoft Office Communication

Office Communication is een oplossing die verschillende communicatiemiddelen met elkaar integreert en de communicatie tussen mensen stroomlijnt. Microsoft Office Communication is een geïntegreerde oplossing voor aanwezigheidsinformatie, instant messaging (chat) en 1:1 audio gesprekken.

Microsoft Office Live Meeting

Ontmoet collega’s en klanten via online vergaderingen, training sessies en andere evenementen door middel van enkel een PC met internet. Live Meeting services biedt de mogelijkheid om samen te werken, ongeacht de locatie. U kunt documenten delen met video en geluid, zonder de kosten en het ongemak van reizen. Met de toevoeging van een Virtual Dedicated Server aan deze suite wordt uw omgeving nog completer. U kunt extra bedrijfsspecifieke applicaties via Remote Desktop Services aan uw gebruikers aanbieden vanuit de cloud, uw eigen Active Directory beheren, databases uitrollen (MSSQL) en zelfs de Microsoft Office Suite uit de cloud aanbieden. Hierdoor hebben uw werknemers altijd en overal toegang tot uw cloud netwerk.

Virtual Dedicated Server (Windows 2008/2012)

Een Dedicated Server biedt de kracht en mogelijkheden van een fysieke server en de flexibiliteit van cloud computing. Er wordt gebruik gemaakt van virtualisatie en toch heeft men de beschikking over een eigen, dedicated systeem.

BijlageGrootte
PDF icon VC_cloud_Business.pdf1.6 MB