Nieuw!! CDVI toegangsverlening en controle

VoiceConnections werkt sinds kort met het nieuwe Atrium systeem van CDVI, Atrium is een modern toegangscontrolesysteem dat u in staat stelt om de toegang tot een gebouw te beheren.

U bepaalt met andere woorden wie, waar en wanneer toegang heeft tot (een deel van) het gebouw. Bij deze beveiligingsoplossingen wordt niet meer gewerkt met gewone sloten en sleutels, maar u gebruikt elektronische toegangsvelening. Deze kan bestaan uit badges of gebruikerskaarten welke aangeboden worden op lezers of bedienpanelen waarmee toegang verleend tot een bepaalde ruimte.

CDVI

CDVI is een geavanceerd, flexibel en veilig toegangscontrolesysteem en dankzij de gebruiksvriendelijke webbased gebruikersinterface is het systeem eenvoudig te beheren, overal.

Totale controle via de APP of Webbrowser

Wij maken u bekend met het systeem als eindgebruiker/beheerder. Deze kan dan op zijn beurt het toegangcontrolesysteem op elke locatie beheren via de ingebouwde Atrium webserver. De webserver werkt namelijk via Iphone®, Ipad®, Android®, Windows Mobile® en Blackberry® en verder met alle bekende browsers. Het opensturen en vergrendelen van deuren gebeurt dus heel eenvoudig en snel met Atrium. Het mooie van Atrium is dat er geen server of computer hardware benodigd is!!!