Gigaset R630H PRO

De robuuste, professionele DECT-handset geoptimaliseerd voor lastige situaties!

De R630 is de ideale handset voor single- en multicell-systemen van Gigaset pro in zakelijke omgevingen. Dankzij de mogelijkheden voor roaming en overdracht in multicell-omgevingen kunt u in en om het kantoor gesprekken voeren. De bijzondere IP65-beschermingsklasse is uniek in zijn soort. Dit maakt de R630 de perfecte partner in stoffige en vochtige omgevingen. Dankzij de schokbestendige behuizing is dit bovendien het ideale apparaat voor dagelijks zakelijk gebruik.

Rubberen toetsen voor perfecte grip

De geribbelde batterijklep zorgt voor een stevige grip, zodat het toestel niet uit uw hand glijdt. Met de grote rubberen toetsen kunt u eenvoudig kiezen, ook als u handschoenen draagt. Het toetsenbord is helder, verlicht en robuust, en is bovendien afwasbaar. Dankzij de vloeiende lijnen biedt de R630 tevens perfecte grip tussen uw hoofd en schouder. Het rubberen oppervlak zorgt ervoor dat de telefoon dicht bij uw oor blijft.

Bestand tegen stof en spetters,en schokbestendig

De R630H PRO voldoet aan de internationale IP65-normen voor bescherming tegen stof en water, waarmee het de perfecte bedrijfstelefoon is voor werkplaatsen, fabrieken, bouwterreinen en andere veeleisende omstandigheden.

Audioprofielen en trilfunctie in vergadermodus

Voor verschillende bedrijfssituaties zijn verschillende audioniveaus en meldingsmogelijkheden vereist. De R630H PRO beschikt over een geavanceerde set audiofuncties, met een profieltoets voor eenvoudig schakelen tussen beltonen voor normale-, en beltonen voor lawaaierige omgevingen. De telefoon beschikt tevens over een trilfunctie bij oproepen voor vergaderingen, extreem lawaaierige omstandigheden en andere bedrijfsomstandigheden waarbij een trilsignaal wenselijk is. 

LED-zaklamp met signaalfunctie

De zaklampfuncties van de R630H PRO bieden nog meer gebruiksvriendelijke mogelijkheden. In de vergadermodus trilt de handset en knippert de LED tijdens inkomende gesprekken. Het telefoondisplay toont de naam van de beller. Tevens worden de toetsen verlicht.

Gigaset R630 Pro durf je dit ook met je GSM ?

Bestand: 
BijlageGrootte
PDF icon GigasetPro_R630H.pdf1019.94 KB