SupportMyHearSolutions

Wanneer u doof of slechthorend bent, hebt u behoefte aan speciale hulpmiddelen om goed te kunnen functioneren in uw dagelijks leven en in de maatschappij.

SupportMyHearSolutions biedt een uitgebreid dienstenpakket, bestaande uit advisering en technische ondersteuning bij aanschaf en gebruik van hulpmidden.

Onze dienstenservice

Bij SupportMyHearSolutions staan de experts 7 dagen per de week voor u beschikbaar via e-mail of chat. Nadat u via de website een aanvraag hebt gedaan, proberen wij zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.
Het maakt niet uit welk soort of merk hulpmiddel of apparatuur u gebruikt, SupportMyHearSolutions helpt u altijd. Van een eenvoudige vraag tot een gecompliceerd probleem. Door heel Nederland hebben wij technisch experts en ervaringsdeskundigen en er is altijd wel iemand met de kennis en vaardigheid om u te helpen. Ook voor reparatie van alle merken hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres!

Tevredenheidsgarantie

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Mocht u toch niet tevreden zijn met de geleverde service, dan hoeft u ook niet te betalen. Lees hiervoor de Tevredenheid garantie op de website.

Netwerk

SupportMyHearSolutions is een initiatief om mensen met vragen dichter bij mensen met de juiste kennis te krijgen. Heeft u kennis op het gebied van hulpmiddelen voor doven en slechthorenden? Of bent u technisch aangelegd en heeft u verstand van geluidtechniek? Meldt u dan aan en wordt ook expert. Een oplossing voor een dove of slechthorende kan klein of groot zijn, maar hij of zijn zal u zeer dankbaar zijn voor uw moeite en inzit.

Kosten

SupportMyHearSolutions vraagt een kleine bijdrage voor haar dienstverlening. Een deel hiervan is voor de inzet van de expert en een deel wordt gebruikt om het systeem te kunnen onderhouden en verder te ontwikkelen. Deze kosten worden (nog) niet vergoed door uw zorgverzekeraar, maar kunnen wel leiden naar de juiste oplossing voor uw vraag. Dat is ook wat waard toch?

Klik hier naar Het steunpunt voor doven en slechthorenden: www.supportmyhearsolutions.nl