Mobiel

Voiceconnections Mobiel is de nieuwste dienst van Voiceconnections waarbij wij meer dan alleen reguliere abonnementen kunnen aanbieden. Wij hebben zowel standaard als abonnementen met een zeer ruime verzameling aan extra functies die in de tijd van nu uw bedrijfsproces kunnen ondersteunen. Voiceconnections is partner van Voiceworks Mobile en van Yes Telecom.

 Over Voiceworks

Voiceworks is de leidende en meest innovatieve aanbieder van data en communicatiediensten. Grootzakelijke oplossingen hebben wij bereikbaar gemaakt voor het MKB. Ons in eigen beheer ontwikkelde communicatieplatform dat wij hiervoor gebruiken, geldt als toonaangevend in de telecomwereld. Wij werken volgens een systematiek van kernwaarden, waarbinnen persoonlijke aandacht, professionaliteit, innovatievermogen en flexibiliteit centraal staan. Omdat onze klanten voor 100% kunnen vertrouwen op onze expertise en betrokkenheid, hebben zij geen omkijken naar hun data- en communicatievoorzieningen.

Over Yes Telecom

Dé Business Provider voor de zakelijke markt

Yes Telecom deed in 2005 haar intrede Nederland als MVNO. In 2011 is Yes Telecom overgenomen door KPN vanwege haar unieke werkwijze binnen de MKB markt. Yes richt zicht uitsluitend op de zakelijke markt en is ook alleen verkrijgbaar via Business Partners. Dat betekent dat Yes Telecom geen direct sales teams of eigen winkels heeft en dus niet concurreert met haar dealers.

Met volledige focus op de zakelijke markt zijn de producten, diensten en Service volledig afgestemd op deze markt. Yes Telecom begrijpt dat de zakelijke beller hoge eisen stelt aan mobiele bereikbaarheid. Klanten van Yes Telecom maken dan ook gebruik van het netwerk van KPN en krijgen vanzelfsprekend de persoonlijke Service die de zakelijke klant mag verwachten.