In de wolken met de cloud!

Wist u dat wij u kunnen ondersteunen met een breed scala aan producten in de cloud?

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat een cloud oplossing voor u het beste is, maar wellicht hebben sommige elementen op zichzelf wel zin om in de cloud te plaatsen.

Hierbij kunt u denken aan :

  • Email
  • Werkplek
  • Telefonie
  • Backup
  • Software als een service
  • Webhosting
  • Virtuele servers

 

Microsoft Hosted Email

Hosted Exchange Email is een betrouwbare, schaalbare oplossing en biedt een groot aantal verschillende functionaliteiten om de onderlinge samenwerking en communicatie te optimaliseren, zoals e-mail, Instant Messaging, video-vergaderen, groepsplanning, starten van discussiegroepen en toegang tot teammappen. 

Online Werkplek

Een eigen PC op het web of in de cloud zoals dat zo mooi heet, Desktop online is een virtuele Windows PC met precies dezelfde mogelijkheden en bediening als een normale Windows PC. Waar bij een fysieke computer het besturingsyteem op de computer zelf is geinstalleerd is bij de Online Desktop de gebruikersinterface geïnstalleerd op een server in een veilig datacenter.

Manage Voice

Onze Managed Voice, de Cloud telefonie oplossing! met verschillende variaties om voor iedere organistie de meest efficiënte oplossing te kunnen creëren

Backup

Met Online Backup kunnen wij uw bestanden vesleuteld opslaan in de cloud. Stel een schema in en maak backups van PC’s of servers welke dan automatisch worden uitgevoerd. Zo beschermt u uw gegevens tegen diefstal, computercrashes en hackers.

Software als een Service

Omdat u geen eigenaar bent van de software maar alleen gebruik maakt van de functionaliteit is er geen kapitaalinvestering nodig en geen complexe IT-infrastructuur. Dit resulteert in lagere beheerskosten voor de klant en een toegenomen flexibiliteit.

Webhosting

We bouwen onze sites standaard met een CMS (content management systeem) zodat u het beheer in eigen hand heeft. Aanbiedingen, vacatures, nieuwtjes of foto’s: u verandert ze zo vaak en wanneer u maar wilt. Daarnaast zijn onze websites opgebouwd uit modules. Wilt u later nog een functie of pagina toevoegen? Dan kan dat probleemloos. Maar wij gaan verder dan alleen bouwen, wij kunnen uw gehele website beter laten renderen door ons unieke systeem erop toe te passen, hiermee kan uw website ook echt doen waar deze voor bedoeld is en dus optimaal rendement behalen.

Virtuele servers

Deze servers worden vooral ingezet voor veeleisende websites en (web)applicaties. De virtuele servers zijn gebaseerd op technologieën waarbij meerdere servers draaien op één fysiek systeem, maar waarbij systeembronnen als processor, geheugen, opslagcapaciteit en netwerkverbinding extra kunnen worden toegevoegd en flexibel kunnen worden beheerd. Deze oplossingen zij uitermate geschikt om een eigen Privé cloud te maken.

 

De cloud is zoveel meer dan alleen uw huidige server vaarwel zeggen en alles als een dienst af te nemen, u kunt bijvoorbeeld ook uw huidige server online plaatsen in uw eigen "Cloud" 

Wij helpen uw graag met informatie welke vorm van de Cloud voor u het meest efficient is.